ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ - 1ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΔΡΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ - 1ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΔΡΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Φέτος για πρώτη φορά έρχεται να προστεθεί στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας, ένα νέο φεστιβάλ. Με την πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του ‘’ΚΕΔΡΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ’’ διοργανώθηκε το πρώτο Μουσικό Φεστιβάλ στον πολυχώρο, στο οποίο συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Μια μουσική νότα ήρθε να συμπληρώσει την υπέροχη θέα σε όλη την πόλη που προσφέρει ο πολυχώρος.
Το καράβι για το μουσικό ταξίδι στην ερωτική πόλη μας με αξιοσημείωτους
προορισμούς του το Θερμαϊκό κόλπο και το επιβλητικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης και πλήρωμά του την ομάδα καλλιτεχνών που θα εμφανιστεί, έχει ήδη σαλπάρει στις 1/9 και διαρκεί ένα μήνα. Υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο όμορφα και ελπίζουν να κερδίσουν και τις καρδιές μας με σκοπό να καθιερωθεί.

Τις προσεχείς ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Την Πέμπτη 8/9 στις 22:00 : ο Γιάννης Τουτουντζής ή αλλιώς Johnys γνωστός από την παρέα του Greek Idol (Ελληνική pop - rock μουσική)
Το Σάββατο 10/9 μετά τις 22:30 : ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης έρχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη ελληνική βραδιά τραγουδώντας επιτυχίες του και συγκινώντας μας για άλλη μια φορά με τις ερμηνείες του. Του δείχνουμε ιδιαίτερη αδυναμία καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη μας, κάνοντας εδώ τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα.
Ακολουθεί η συναυλία/η εμφάνιση του συγκροτήματος ‘’Skelters’’ την Πέμπτη 15/9 στις 21:00 (αφιέρωμα σε ξένα παλιά rock n’ roll): οι Skelters αποτελούν ένα από τα ανερχόμενα συγκροτήματα της χώρα μας, το οποίο δημιουργήθηκε το 1997 και ενώ τα ιδρυτικά του μέλη Άγγελος και Δανιήλ Χαραβιτσίδης, ήταν μόλις 15 και 11 ετών!! Το συγκρότημα απαρτίζεται από τους : Angel(φωνητικά και κιθάρα), Dani(drums), Stavros(κιθάρα), Teo (μπάσο). Πρώτη στη λίστα των μουσικών τους επιρροών έρχονται οι Beatles από τους οποίους προέρχεται και το όνομα του συγκροτήματος (πιο συγκεκριμένα από το όνομα του τραγουδιού τους Helter Skelter). Ξεκίνησαν την πορεία τους από τη Θεσσαλονίκη και τα live τους χαρακτηρίζονται από τη δυναμική τους σκηνική παρουσία.

Την Παρασκευή 16/9 : ‘’No Name’’ Band ( ελληνική pop και rock μουσική)
Το Σάββατο 17/9 μετά τις 21:30 : ο ‘’Κώστας Χατζής’’ (ερωτικό αφιέρωμα). Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους και παράλληλα πρωτοπόρους δημιουργούς του κοινωνικού τραγουδιού. Διαμόρφωσε τη διαχρονική του παρουσία εδώ και 50 περίπου χρόνια αποτελώντας ‘’το στοχασμό μιας ανήσυχης νιότης που παραμένει αγέραστη και άσβηστη’’, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ιδιαίτερα πως είναι ο μόνος που πήρε τα εύσημα από Αμερικανό πρόεδρο (Τζίμι Κάρτερ) για το ήθος και το έργο του και μάλιστα προσωπικά μετά από πρωτοβουλία για συνάντηση γνωριμίας από μέρους του προέδρου. Η φήμη του ως ‘’τραγουδιστή ειρήνης’’ έφτασε μέχρι το Λευκό οίκο.

Την Πέμπτη 23/9 : η ‘’Νατάσα Κωνσταντίνου’’ για μια ανήσυχη ελληνική βραδιά.

Το Σάββατο 24/9 : ‘’Six and the city’’ band (ελληνική και ξένη rock μουσική)

Την Πέμπτη 29/9 : ‘’Musix’’ band (ελληνική pop και rock)

Την Παρασκευή 30/9 : ‘’Salata’’ band (comedy)

Το Σάββατο 1/10 η μουσική διαδρομή φτάνει στο τέλος της με ένα ‘’closing party’’ με τα χάλκινα της Γουμένισσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εργασία στο μάθημα ΝΕΦ 206

Η διαδρομή του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα

ΛΕΞΙΚΟ ΑΤΑΚΩΝ

Η "Ρόζα" και το ιστορικό - ιδεολογικό της υπόβαθρο

Σουηδία: βίωμα ενότητας υπό το ορθόδοξο πρίσμα

Εσπερία Θεσσαλονίκη – πολιτιστικές διαδρομές (Α΄μέρος)

κινηματογράφος-θέατρο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2011