Ο Προσωποπάπυρος προτείνει--

Ομαδική έκθεση εργαστηρίου Ράνιας Εμμανουηλίδου- Μαριάννας Ιγνατάκη

Το εργαστήριο Ράνιας Εμμανουηλίδου- Μαριάννας Ιγνατάκη παρουσιάζει την έκθεση “New Entry” με έργα των μαθητών του πειραματικού τμήματός του στη γκαλερί TOSS του cocktail μπαρ La Doze. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο, 16 Απριλίου, στις 8 μμ.

Το εργαστήριο είναι ένας ζωντανός χώρος συνάντησης ατόμων όλων των ηλικιών που ασχολούνται με το σχέδιο, τη ζωγραφική και οποιαδήποτε άλλη εκδοχή της εικόνας. Η συνεργασία διδασκό...ντων και μαθητών είναι καθημερινή και λειτουργεί υπό τη μορφή εξατομικευμένων project. Σκοπός του διαλόγου αυτού είναι να καταφέρει ο καθένας αφ'ενός να εκφραστεί όσο το δυνατόν πιο ελεύθερα με βάση την προσωπικότητά του και αφ'ετέρου να καταθέσει με σαφήνεια τη σκέψη του.

Για το λόγο αυτό τα έργα που παρουσιάζονται διαφέρουν τόσο στην εννοιολογική προσέγγιση όσο και στον τρόπο δημιουργίας. Τα εικαστικά μέσα ποικίλλουν και εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα απεικόνισης που συμπεριλαμβάνει έργα ζωγραφικής, σχεδίου, εγκαταστάσεις, μακέτες και βίντεο. Παράλληλα, θα εκτεθούν έργα των μαθητών που προετοιμάζονται για τη σχολή Καλών Τεχνών υπό την επίβλεψη του Χάρη Μητρούση, όπως και ένα συλλογικό έργο για την κατασκευή του οποίου συνεργάστηκαν όλες οι ομάδες.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Ιωάννα Καπαγερίδου, Σοφία Καρούμπα, Ορέστης Κορδώνιας, Αλέξανδρος Κωτούλας, Αντώνης Μάνος, Γιάννος Μάργαρης, Φωτεινή Μέρμυγκα, Νένα Μπίσμπα, Μαρία Ξινοπούλου, Ξένη Οικονόμου, Σοφία Παμπούκη, Νίκος Ράκας, Στυλιανός, Μέλπω Τακοπούλου, Βικτώρια Τζωάννου, Χριστίνα Χαιροπούλου από το πειραματικό τμήμα και οι Αλέξανδρος Αδαμίδης, Λίλυ Δαδούς, Μυρτώ Θεοδώρου, Στέλλα Πασσά, Άννα Πιάτου, Ηλίας Πούλιτζ, Ιάσωνας Σαχ, Γιάννα Τσατεκίδου από το τμήμα προετοιμασίας για Καλών Τεχνών.

Ώρα: Σάββατο στις 8:00 μ.μ. - Κυριακή στις 2:00 π.μ.


Toss Gallery, cocktail bar La Doze
(Βηλαρά 1 και Συγγρού)
Thessaloníki, Greece

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εργασία στο μάθημα ΝΕΦ 206

Η διαδρομή του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα

ΛΕΞΙΚΟ ΑΤΑΚΩΝ

Η "Ρόζα" και το ιστορικό - ιδεολογικό της υπόβαθρο

Σουηδία: βίωμα ενότητας υπό το ορθόδοξο πρίσμα

Εσπερία Θεσσαλονίκη – πολιτιστικές διαδρομές (Α΄μέρος)

κινηματογράφος-θέατρο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2011